torsdag 23 februari 2012

More zombie love for the people?

"Världen har fyllts av zombier och ingen vet varför. R är en av dem. Zombier har inga egna känslor eller minnen - men om de äter av en människas hjärna åter-upplever de scener ur den personens liv. Det är så det går till när R blir förälskad. Han dödar en ung man och övertar hans kärlek till flickvännen. 

Nu har R ett mål i tillvaron. Han vill hålla kvinnan gömd från de andra zombierna och se till att hon överlever. Den unge mannens känslor blir som en drog för R; bit för bit äter han av pojkvännens hjärna. Scen för scen upplever R hans liv, och det förändrar honom för alltid."
Varma kroppar är som ni förstår en ny zombiebok som fått väldigt mycket uppmärksamhet den senaste tiden. När jag först fick höra om boken tyckte jag att handlingen lät väldigt underlig... zombiekärlek? Seriously, do you really wanna go there? Men nu ska man ju inte klaga på något man inte provat och boken har fått väldigt bra recensioner från personer som i alla fall brukar veta vad dem pratar om ^^ 

Tänkte därför tipsa om att både Swedish Zombie & Amelies boktips lottar ut exemplar av Varma kroppar för tillfället så titta in där ifall ni är sugna på zombiekärlek. Skadar ju inte att prova :)   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar