fredag 25 november 2011

ett litet tips

Det här är ett litet tips till alla er vampyrfantaster där ute ;) Jag älskar de här böckerna som Styxx fantasy har gett ut som pocket med svartkantade sidor (Udda verklighet, Legend & De vassa tändernas skog). Glashuset har samma stil/format och Swedish zombie lottar nu ut 3 exemplar!

Även Zirathi har nu en liten tävling där man kan vinna boken :)

"När Claire Danvers kommer till Morganville för att plugga på college tror hon att hennes största problem är de brutala tjejerna i elevhemmet. Men det visar sig snart att det finns mycket värre ­saker i Morganvilles nattmörker. Staden är sedan länge ett högsäte för vampyrer och det är de som är den verkliga makten bakom allt som sker i området. Den som inte har en vampyrs beskydd är ett vandrande mellan­mål och ingen lyfter på ögonbrynet om några av collegets studenter ”försvinner”.

Claire lyckas hitta vänner och skydd i Glashuset tillsammans med tre andra udda karaktärer: gotharen Eve, ­rebellen Shane och den mystiske Michael som försvinner varje morgon och dyker upp igen vid solnedgången. Men frågan är om ens deras gemensamma krafter är nog för att hålla dem vid liv tills solen går upp?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar